Hör Upp! #3 – Tema: Snusk ute nu!

Jo, du läste rätt – nu är det klappat och klart, det hårt efterlängtade tredje numret av Hör Upp! 32 sidor, fyllda till bristningsgränsen av köttsliga lustar, nakna kroppar, bitande krönikor, våldsamma kollage, svävande poesi, snärtiga serier och bara allmän snuskighet!

Medverkar gör bland andra Sofie Violett Pehrsson, Hanna Källebo Neikter, Sara Parkman, Lisa Ewald, Isabella Asp Onsjö, Joanna Jönsson, Niclas Boman, Molly Lindengren och Gustav Georg Lindström – Numret kommer finnas tillgängligt för den nätta summan av 40:- + porto om man vill ha det skickat till sig, eller 40:- jämnt om man vill köpa det i handen direkt från mig eller Jennifer. Intresserad? Hör av dig, antingen här på bloggen eller med ett mail till horuppfanzine @ gmail.com! Utskick kommer att sätta igång i början av Januari.

Och glöm för sjutton gubbar inte att bli ett fan av oss på den så kallade facebooken för att ta del av alla möjliga informativa uppgifter, uppdateringar och händelser!

Det kommer nog med största sannolikhet även att komma en till ganska stor Hör Upp!-relaterad nyhet inom en snar framtid, men den lilla karamellen suger vi på ett tag till innan allt är klappat och klart… Tills dess – boka, köp och njut!

5 svar

  1. Verkar skojfriskt, så klart att man vill ta del av den, tar ner ett ex till föreningen AlvART så får våra medlemmar del av den också.
    Tack Jennifer för att du tipsar!
    Hur vill ni ha pengarna då?

    Mvh
    Gunilla

  2. […] Snusknumret är här! Beställ och frossa NU. (Och nej, denna bild är inte […]

  3. Skulle vilja beställa två ex av senaste numret (snusk). Hur gör man?

    • Hej Birgitta! Dessvärre gick #3 åt enormt fort, så alla exemplar har dessvärre tagit slut hos oss – det finns dock fortfarande några att inhandla via Hallongrottans bokhandel vid Hornstull i sthlm samt Elsas Hus i Linköping!

  4. […] igen och komma ihåg att jag legat och hållt på den här lilla karamellen som jag tecknade för #3 av Hör Upp! 2010, men aldrig lagt upp på nätet, annat än som en liten, liten […]

Lämna en kommentar