Det drar ihop sig!

April drar sig allt närmare, och arbetet med Hör Upp! #2 har nu börjat rulla igång allt mer. Fler och fler bidrag har börjat droppa in, men än så länge har vi fortfarande plats för fler medverkande. Så vi vill nu återigen uppmuntra alla intresserade att höra av sig till oss med bidrag på temat ”Tack för kaffet”.

Påtår, någon?

I nuläget är vi främst intresserade av att få med fler texter och serier, men allt är naturligtvis välkommet! Skicka ett mail till oss på horuppfanzine @ gmail.com om du tror att du har något som skulle platsa! Vi ser helst att ni skickar/hör av er senast de första veckorna i april, men om ni vet med er säkert att ni har en idé ni kommer att få klar något senare, så är det bara att hojta till så går det säkert att lösa ändå. (Obs: Kom ihåg att formatet på #2 kommer att vara A5 denna gång, så anpassa gärna ditt bidrag efter den storleken om du skickar in material)

Alla ni som inte vill medverka, men som ändå är intresserade av fanzinet kan förstås redan nu förboka exemplar av #2. Det kan man göra genom att ge sig till känna, antingen i kommentarerna här på bloggen eller via vår mail. Priset kommer att vara lite mer denna gång – 40:- plus porto, men då är å andra sidan innehållet något i hästväg.

Trevlig fortsättning! Håll utkik och sprid ordet!

About these ads

2 svar

  1. [...] Hör Upp!s egna blogg, eller genom att maila någon av oss i ”redaktionen”. Återigen: Gå in här för att läsa [...]

  2. [...] en gång. Det är ju nämligen så att jag och Jennifer just nu är i full fart med att sätta ihop nästa nummer av det snajsiga fanzinet Hör Upp!, som jag gjorde mitt bästa att hypa upp här då vi släppte vårt debutnummer kring jul. Det har [...]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggers like this: